Profil

Hudlæge Jørgen Esmann er specialiseret i avanceret dermatologisk laserbehandling og dermato-kirurgi til behandling af hudsygdomme og aldersbetingede forandringer i huden.

Vi ønsker at kunne tilbyde den bedst mulige behandling af dine gener, og fokuserer på rådgivning, behandling og forebyggelse og tilbyder kun en operation eller behandling, hvis vi føler, at resultatet også kan leve op til dine ønsker og forventninger. Det er ikke operation eller behandling for enhver pris.

Vi kan tilbyde de bedste og mest avancerede lasere, hvor der er en god videnskabelig dokumentation for behandlingerne, med fokus på den bedst mulige effekt med mindst mulig risiko.

Jørgen Esmann deltager i forskning og udvikling af nye lasere og behandlingsmetoder i samarbejde med specialister i ind- og udland, og fungerer som underviser og foredragsholder for læger i dermatologisk og kosmetisk laserbehandling.

Jørgen Esmann er godkendt af Sygeforsikringen Danmark der giver tilskud til en række ambulante ikke-kosmetiske operationer, og vi behandler patienter med helbredsforsikringer igennem en række forsikringsselskaber.

Vi tager imod patienter der henvises efter det udvidede frie sygehusvalg til behandling af kraftig svedtendens med Botox (Hyperhidrose), til behandling af kondylomer, laserbehandling af hæmangiomer, laserbehandling af rosacea og karsprængninger, laserbehandling af strålemarkeringstatoveringer, laserbehandling af xanthelasmeta (kolesterolpletter) og operation og laserbehandling af kongenitte nævi.

Vi har endvidere en aftale med Danske Regioner om at udrede patienter, der er henvist til behandling på et offentligt sygehus indenfor det dermatologiske område, hvor der er mere end 4 ugers ventetid på at kunne få stillet en diagnose. Se på www.sygehusvalg.dk hvilke behandlinger der tilbydes.

Her kan man læse mere om Udvidet frit Sygehusvalg.

På klinikken råder vi over topmoderne laserudstyr og alle patienter kommer til konsultation og behandling hos Jørgen Esmann.

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed
Ifølge Sundhedsstyrelsen skal der føres tilsyn med alle private behandlingssteder. Alle læger skal offentliggøre Styrelsen for Patientsikkerheds tilsynsrapport på behandlingsstedets hjemmeside. 

Se vores tilsynsrapport som privat behandlingssted her 

Jesmann4

Kontakt

Jørgen Esmann ApS
Tingskiftevej 3
2900 Hellerup
Tlf: +45 39 45 87 00
email: skrivtil@esmannsklinik.dk