Priser

Generelle betingelser

Speciallæge i hudsygdomme Jørgen Esmann har ingen overenskomst med den offentlige sygesikring og alle patienter skal derfor selv betale. Generelt afregnes der ved hvert besøg og vi modtager dankort, Visa,  Mastercard eller kontant betaling.

Gruppe II patienter modtages uden henvisning og med tilskud fra den offentlige sygesikring, til udredning og behandling af hudsygdomme.

Prislistens behandlingspriser er vejledende priser pr. behandling. Ved den første konsultation vil du få en fast pris pr. behandling og dette tilbud gælder et år.

Link til prisliste

Privat helbredsforsikring

Er du henvist til hudlæge, kan du ofte få dækket din konsultation og behandling gennem din helbredsforsikring.

Det er vigtigt at du kontakter dit forsikringsselskab før du aftaler tid, for at høre om du har mulighed for at komme på Dr. Esmanns Klinik.

Udvidet Frit Sygehusvalg

Hudlæge Jørgen Esmann har aftale med Danske Regioner om udredning af patienter med hudsygdomme, samt behandling af patienter med bl. a. kondylomer, strålemarkeringstatoveringer, xanthelasmeta (kolesterolpletter), Rosacea og Rhinophyma, som er viderehenvist fra et hospital i bl.a. Region Hovedstaden.

Er der mere end 1 måneders ventetid på behandling i det offentlige, for behandling af ex. kondylomer (operationskode KQBA40A) eller behandling af kraftig svedtendens med Botulinum Toxin (1DER01B, 1DER02B og 1DER05B), har du ret til at blive viderehenvist til behandling hos os.

Bor du i Region Hovedstaden kan Sygehusvalg – Region Hovedstaden hjælpe dig med yderligere spørgsmål.

Telefonnummer til Sygehusvalg er 38 64 99 00.

Tilskudsregler, gruppe II og Sygeforsikringen Danmark

Er du medlem af gruppe II i den offentlige sygesikring ydes der herfra tilskud til dækning af konsultationer og ikke-kosmetiske operationer og laserbehandlinger. Som gruppe II patient behøver du ingen henvisning fra egen læge, men kan bestille tid direkte hos os.

Sygeforsikringen “danmark” yder tilskud til en række af vore operationer, hvis du har almindelig eller udvidet operationsdækning. Tilskuddet ydes i henhold til Sygeforsikringen ”danmark”s gældende regler.

Ved større operationer er det ofte en god idé at søge om en forhåndsgodkendelse af et eventuelt tilskud.

Link til sygeforsikringen Danmarks hjemmeside

Hvis du udebliver fra en aftale uden at melde afbud

Hvis du gentagne gange udebliver fra en aftale hos os, uden at melde afbud, kan vi desværre ikke behandle dig. Dette gælder også hvis du melder afbud i sidste sekund, gentagne gange.

Er du syg eller har syge børn, og ringer afbud, er det selvfølgelig ikke noget problem. Heller ikke hvis du ringer med et rimeligt varsel for at flytte din tid til en anden dag.

Vores erfaring er desværre, at det ofte er de samme personer, der har et uheldigt adfærdsmønster i forhold til at overholde tider, og vores daglige planlægning kan ikke fungere med, at vores patienter ikke kommer som aftalt.