Uønsket hårvækst

Mange kvinder har store problemer med uønsket hårvækst. Går man i kjole eller shorts vælger de fleste efterhåneden at barbere eller vokse benene for at se velsoignerede ud. Ligeledes barberer de fleste hårene under armene, hvis de skal have en ærmeløs kjole eller top på. Og også badedragten eller bikinien kræver at man tøjler den nedre hårpragt.

Men der findes kvinder for hvem en daglig barbering af overlæben eller hagen er en nødvendig del af den daglige toilette. Faktisk har halvdelen af alle kvinder der når overgangsalderen problemer med uønsket hårvækst i ansigtet. Dette er ikke noget man har lyst til at tale med andre om, men det gør jo ikke problemet mindre.

Også mange mænd bruger tid på at fjerne hår. Cykelryttere barberer benene, bodybuildere må ikke have hår på ryggen, og vildtvoksende hår i øjenbryn, øre eller næse er en daglig irritation. Kønsskifteopererede eller transseksuelle mænd er en kategori for sig. De drømmer om en glat feminin hud i ansigtet, der ikke danner mørke skygger af skægvækst efter en halv dag på arbejde.

Der kan faktisk gøres noget for at afhjælpe den uønskede hårvækst. Igennem de seneste 16 år har Jørgen Esmann været førende indenfor behandling af uønsket hårvækst med laser.

Prisen for behandling af medicinsk betinget hårvækst afhænger af hvor mange hår og hvor store områder der skal behandles.
Overlæbe 600 kr.
Hage eller hals 800 kr.
Overlæbe og hage eller hals 1.000 kr.
Hele ansigtet 1.600 kr.
Øvrige områder, 15 minutters behandling 2.400 kr.

Information om hårfjerning med IPL