Vaginal opstramning med ThermiVa

kasse-til-thermiva_2

Det er et tabubelagt emne for mange kvinder. Ikke desto mindre er det noget, utrolig mange oplever – enten efter én eller flere fødsler eller i forbindelse med overgangsalderen. Symptomer som stress-inkontinens, manglende sexlyst, tørhed og manglende følelse i skeden, kan præge både ens feminine velvære og generelle velbefindende, men heldigvis behøver det ikke længere at være sådan.

Dr. Esmanns Klinik i Hellerup tilbyder som de eneste i Danmark den banebrydende nye behandling med ThermiVa. Med radiofrekvensenergi opvarmes vævet i genitalområdet forsigtigt, hvorved hud, muskler og nerver stimuleres til at regenerere. Det giver en opstrammende effekt i de intime områder og øger følsomheden markant. Behandlingen er smertefri og foregår uden bedøvelse. Efter blot en enkelt behandling, kan man mærke en forskel, men generelt anbefales 3 behandlinger for den fulde effekt. Behandlingen koster 6.000 kr. pr. gang.

Dr. Esmanns Klinik har nu 5års erfaring med behandling med ThermiVa. Der er positive tilbagemeldinger fra næsten alle patienter der er behandlet for f.eks. stress-inkontinens, generel slap løs hud, samt tørhed og nedsat følelse i de intime områder. ThermiVa er godkendt af FDA og på det amerikanske forbrugersite www.realself.com scorer behandlingen således også 95% i patienttilfredshed.

I denne video fortæller speciallæge Patricia Danielsen om hvordan behandlingen med ThermiVa foregår. Klik her for at se videoen.

I denne video fortæller Louise og Susanne om hvordan de oplever ThermiVa-behandlingen. Klik her for at se videoen.

Læs mere om ThermiVa i artiklen “Nu skal jeg ikke tisse hele tiden” i Magasinet Nord

Læs på bloggen “Sund kvindeliv” om 62-årige Sally Walkers erfaring med ThermiVa

På Youtube findes der flere videoer hvor læger fortæller om behandlingen, bl.a. denne

Du kan booke en konsultation på Dr. Esmanns Klinik for at høre mere om behandlingen. Ring 39458700.