Behandling med ThermiVa

kasse-til-thermiva_2

Det er et tabubelagt emne for mange kvinder. Ikke desto mindre er det noget, utrolig mange oplever – enten efter én eller flere fødsler eller i forbindelse med overgangsalderen. Symptomer som stress-inkontinens, manglende sexlyst, tørhed og manglende følelse i skeden, kan præge både ens feminine velvære og generelle velbefindende, men heldigvis behøver det ikke længere at være sådan.

Dr. Esmanns Klinik i Hellerup tilbyder som noget helt nyt, og som de eneste i Danmark, den banebrydende behandling med ThermiVa. Med radiofrekvensenergi opvarmes vævet i genitalområdet forsigtigt, hvorved hud, muskler og nerver stimuleres til at regenerere. Det giver en opstrammende effekt i de intime områder og øger følsomheden markant. Behandlingen er smertefri og foregår uden bedøvelse. Efter blot en enkelt behandling, kan man mærke en forskel, men generelt anbefales 3 behandlinger for den fulde effekt. En enkelt behandling koster 6.000 kr., men booker du tid til 3 behandlinger med det samme, er den samlede pris 15.000 kr.

ThermiVa er en relativ ny behandlingsform, hvis påviste positive virkninger er mange – og de er ikke blot begrænset til de kosmetiske. Behandlingerne afhjælper f.eks. stress-inkontinens, generel slap løs hud, der ofte kan være en gene i sexlivet, samt tørhed og nedsat følelse i de intime områder. Kan du sige ja til et eller flere af disse symptomer? Så er ThermiVa en behandlingsmulighed. På det amerikanske forbrugersite www.realself.com scorer behandlingen 98% i patienttilfredshed.

I denne video fortæller speciallæge Patricia Danielsen om hvordan behandlingen med ThermiVa foregår. Klik her for at se videoen.

I denne video fortæller Louise og Susanne om hvordan de oplever ThermiVa-behandlingen. Klik her for at se videoen.

Læs mere om ThermiVa i artiklen “Nu skal jeg ikke tisse hele tiden” i Magasinet Nord

Læs på bloggen “Sund kvindeliv” om 62-årige Sally Walkers erfaring med ThermiVa

Læs mere om behandlingen på https://www.thermi.com/treatments/thermiva

På Youtube findes der flere videoer hvor læger fortæller om behandlingen, bl.a. denne

 

Du kan booke en konsultation på Dr. Esmanns Klinik for at høre mere om behandlingen. Ring 39458700.